Pon – Pet  08:00h – 16:00h
Sub - Ned Neradni
Cvijićeva 16, Niš
spmnis@medianis.net
Loading…

SPM Stamenković

Preduzeće „SPM Stamenković“ je osnovano i počelo sa radom daleke 1992. godine kao proizvodno-trgovisnko preduzeće.
U prvoj godini postojanja osnovna delatnost preduzeća bila je trgovina, zatim širi svoju delatnost pokretanjem proizvodnje osnovnih praškastih proizvoda.

U godinama koje su dolazile preduzeće je širilo svoj asortiman. Pored osnovnih praškastih proizvoda na tržište plasira inovantne ideje i jedinstvene proizvode koji nisu zastupljeni kod domaćih firmi. Tako smo se specijalizovali u proizvodnji i pakovanju ukrasa za torte, začina, želatina i prehrambenih boja. Inače, trudimo se da svi proizvodi budu 100% prehrambeni i jestivi. Glavne sirovine i gotovi proizvodi se uvoze iz zemalja Evropske Unije tako da moraju proći stroge zahteve kvaliteta.

Delatnost

Firma se specijalizovala u proizvodnji i pakovanju ukrasa za torte, jestivih začina, 100% prirodnih bez aditiva, konzervansa i soli, svinjskog želatina i 100% prirodnih prehrambenih boja.

Posebno smo stavili akcenat na pakovanje egzotčnih začina i jedina smo firma koja se trudi da u svom programu objedini sve prirodne začine na jednom mestu.

Pored proizvodnje navedenih proizvoda firma se bavi i trgovinom druge prehrambene i neprehrambene robe trudeći se da zadovolji zahteve kupaca za kvalitetom kako na domaćem tako i na stranom trzistu.

O nama

logo

je firma specijalizovana u proizvodnji i pakovanju praškastih proizvoda, ukrasa za torte, začina, želatina i prehrambenih boja.

Adresa

Cvijićeva 16, 18000 Niš, Srbija

Lokacija na mapi

Kontakt

018 258 426
018 514 096
spmnis@medianis.net

Prijava ili Registracija